Over ons | Openingstijden | Contactformulier

Rum Proeverij

Kaart wordt geladen...

Datum/tijd
Data(s) - 31/05/2018
20:00 - 22:30

Locatie
Drankenhandel Het Oude Vat BV

Omschrijving

RUM FROM GUYANA!

Dit is toch wel een van mijn favoriete gedistilleerde dranken in mijn zaak.. Dus daarom nodig ik je graag uit om op donderdag 31 mei mee op reis te gaan in de zeer diverse, grote en tot nu toe nog redelijk onbekende wereld van Rum! 😀 Helaas gaan we niet afreizen naar het Caribisch gebied maar halen we het Caribisch gebied wel naar Gemert..

 

 
Samen met Ronald Anneveldt duiken we in de geschiedenis en het productieproces van Rum, en wel van El Dorado Rum.
Rum wordt geproduceerd op verschillende eilanden en in verschillende landen in het Caribisch gebied, kent een verscheidenheid aan stijlen van productie en zijn er uiteraard ook jonge en oude verkrijgbaar etc.etc. Kortom: Genoeg om veel informatie te horen, te ontdekken, proeven en beoordelen van PURE Rum!
maar…sommige bottelingen gaan we ook “cocktailizen”…


COCKTAILS!?

Jaaaa! Rum wordt veelvuldig gebruikt als basisingrediënt in de cocktailwereld. Ook in een cocktail heeft rum veel invloed op de uiteindelijke smaak dus daarom gaan we van verschillende leeftijden ook een cocktail samenstellen en uiteraard ook proeven.


Wanneer, waar, hoe laat?

De deuren gaan om 19.30 uur open en om 20.00 uur zullen we van start gaan. De kosten bedragen 22,50 euro per persoon.
Graag ontvang ik vooraf je aanmelding zodat ik genoeg ingrediënten, rum en stoelen klaar heb staan. Helaas ben ik genoodzaakt om maximaal 25 personen deel te kunnen laten nemen. Dus wacht niet te lang.. Aanmelden kan door een mail te sturen naar manouk@hetoudevat.nl of kom gezellig in de zaak 🙂
 
Ik verwelkom je graag op donderdag 31 mei!
Tot dan 🙂
 
Manouk


Het Oude Vat op Twitter

Naar onze Twitter pagina