Over ons | Openingstijden | Contactformulier

Whiskey Tasting

Kaart wordt geladen...

Datum/tijd
Data(s) - 15/03/2018
20:00 - 22:30

Locatie
Drankenhandel Het Oude Vat BV

Omschrijving

Het Oude Vat is al enkele jaren actief met een ontdekkingsreis in de “whiskywereld” met onze proeverijen. Om de ontdekkingsreis verder voort te zetten heeft Manouk van de Ven op donderdag 15 maart a.s. een veelbelovende en verrassende whiskyproeverij gepland
met Amerikaanse whisk(e)y´s.
 
Een avond vol verrassingen en zeer mooie kwaliteit whisky met uiteraard ook enkele gelimiteerde exemplaren!


No.1 Merk van Amerika op de proeftafel!

De gastspreker van de avond is een super enthousiaste whisky gek met een voorliefde voor Amerikaanse whisk(e)y, Norbert Tebarts.
Norbert heeft een grote kennis van whisky in het algemene zin maar weet ook de typische kenmerken van de distilleerderij die op 15 maart op de proeftafel staat: Michter´s.
Michter´s is sinds jaar en dag No.1 whiskey in the USA!
De whiskey uit het portfolio van Michter´s zijn “unblended”, dus niet geblend, en in veel gevallen zelfs Single Cask, dus maar één vat.
 
Tijdens de proeverij zullen we verschillende stijlen gaan proeven die zijn gemaakt van verschillende grondstoffen zoals bijvoorbeeld maïs en rogge. Een erg leuk vergelijk om te bepalen wat de grondstof nu voor invloed heeft op het uiteindelijke eindproduct.
Uiteraard zorgen we voor heerlijke bijpassende hapjes afgestemd op de whiskey. De smaken van de hapjes zorgen ook voor een andere smaakbeleving van de whiskey waardoor het een erg leuk is om de combinatie te ontdekken met “foodpairing”.

We starten de proeverij om 20.00uur, vanaf 19.30 uur is de deur open.
Naar verwachting zullen we rond 22.15/22.30 uur de proeverij afronden.Zoals eerder aangegeven vindt de proeverij plaats op donderdag 15 maart a.s. bij Het Oude Vat, St. Annastraat 55 in Gemert.

De entree bedraagt € 27,50 per persoon.


Wil je erbij zijn?!

Aanmelden kan in de zaak of stuur een mail naar manouk@hetoudevat.nl.
De reservering is pas definitief na betaling.
 
We verwelkomen je graag op donderdag 15 maart.
Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op.


Het Oude Vat op Twitter

Naar onze Twitter pagina